Munkatársaink

Rólunk

Munkatársaink

 • szell-csaba

  Széll Csaba

  Managing Director

  Széll Csaba a CE LAND Holding Kft. Ügyvezető igazgatója és társalapítója. Tanulmányait a budapesti Műszaki Egyetemen és a Corvinus Egyetemen folytatta mérnök közgazdászként, majd a University College London mesterképzésén szerezte másoddiplomáját Business Economics and European Property Development szakirányon. Közel 20 éves ingatlanpiaci szakmai tapasztalata alatt Magyarországon és Közép-Kelet Európában az Europolis Real Estate Asset Management Kft. magyarországi és horvátországi ügyvezető igazgatója volt, előtte pedig 5 éven keresztül vezette a Property Development and Real Estate Management részleget a Budapest Bank, GE Capital partnernél.
 • molnar-szell-anita

  Molnár-Széll Anita

  Head of Operations

  Molnár-Széll Anita pénzügyi vezetője és társalapítója a CE LAND Holding Kft.-nek. Anita tanulmányait a budapesti International Business School közgazdaságtan szakán végezte el, majd mesterdiplomát a budapesti Corvinus Egyetem közgazdaságtan, nemzetközi kapcsolatok szakirányán szerezte. 18 év szakmai tapasztalata alatt dolgozott auditorként a D&T-nél, a Plaza Centers finanszítozási osztályán, majd karrierjét a HVB/Unicredit Banknál folytatta kereskedelmi ingatlanok finanszírozásával közel 8 éven át.
 • balla-zoltan

  Balla Zoltán

  Head of Asset Management

  Balla Zoltán a menedzsment szolgáltatások üzletág vezetője és partnere a CE LAND Management Kft.-nek. Zoltán 2006-ban diplomázott a Szent István Egyetem Ybl Miklós karán műszaki menedzsment szakon. 12 éves szakmai gyakorlata van ingatlan-vagyonkezelés területén hazai és nemzetközi szinten. Dolgozott az Europolisnál és a CA Immo-nál, ahol az Union Investment (UIR), az Österreichische Volksbanken-AG (ÖVAG) és a European Bank for Reconstruction and Development (EBRD) közel 100 millió eurós összértékű portfólióiért volt felelős.
 • trexler-ferenc

  Trexler Ferenc

  Head of Capital Markets and Agency Services

  Trexler Ferenc, MRICS felelős a Capital Markets részlegért a CE LAND Holding Kft.-nél hazai és nemzetközi befektetőknek, fejlesztőknek  nyújt tanácsokat ingatlan piaci tranzakciók esetén. Ferenc közgazdasági diplomáját a Modern Üzleti Tudományok Főiskoláján szerezte és aktív tagja a MRICS-nek. Közel 15 év tapasztalata van az ingatlan szakmában Country managerként dolgozott a Valad Europe-nál, ahol a magyarországi leányvállalatot vezette és közel 155,000 sqm vegyes felhasználású portfóliójáért volt felelős.Ezt megelőzően 6 évig a DTZ (Cushman and Wakefield) Investment konzultánsa és a Collier Magyarországnál, mint Associate Director a bérbeadási képviseletért volt felelős.