Duna Tower

  • 1 of 4

Projekt

Duna Tower

Duna Tower Budapest egyik leginkább felkapott üzleti negyedében, a XIII. kerületben a Duna partján, az Árpád híd és a Népfürdő utca kereszteződésében található. Kivételes lokációjának köszönhetően mind személygépjárművel, mind tömegközlekedési eszközzel (M3, 1 villamos, 26, 106, 133 busz) jól megközelíthető. A belváros, a Liszt Ferenc Nemzetközi Reptér, a pályaudvarok és szállodák, de a városból kivezető főutak is könnyen elérhetőek. Jellegzetes, dupla üvegtornyával, 65 méteres magasságával impozáns látványt nyújt az épület. A vasbeton vázra épült, teljes üveghomlokzattal borított épületegyüttes 3 szintes mélygarázsból, földszintből és 15 emeletből áll. Az épület előtt füves park és a vendégek számára fenntartott felszíni parkoló található. A főbejáraton belépve egy átriumos fogadócsarnokba érkezünk, ahonnan az irodaház számos szolgáltatása közvetlenül elérhető.
A Duna Tower irodaterülete összesen 27.320 m2, amely tetszőleges méretű irodaegységekre is felosztható. A hatékony tervezésnek köszönhetően akár 8-10 önálló bérlemény is kialakítható 150 és 2.150 m2 közötti méretben. Az irodahelyiségek álpadló rendszerét modul szőnyegpadló borítja. Az álmennyezetbe épített hűtőbordás klíma berendezés zárt ablakok mellett is gondoskodik az álLandó 21-26 C°-os hőmérsékletről, az épület fűtését pedig meleg vizes radiátorok biztosítják.
Az átriumos előtérben éjjel-nappal rendelkezésre álló recepció és biztonsági szolgálat, mágneskártyás beléptető rendszer gondoskodik a biztonságról, valamint az épület teljes körű üzemeltetését magas színvonalú helyi csapat látja el. A földszinten található étterem, kávézó, bankfiók, 24 órás ATM, gyógyszertár, irodai kellékeket árusító üzlet, utazási iroda és több bérlő ügyfélszolgálati irodája gondoskodik a bérlők kényelméről.

Projekt részletek

  • Bruttó teljes terület: 29.718 m2
  • Közös területi szorzó: 8 %
  • Minimum bérelhető terület: 70 m2
  • Szabad területek: 10.870 m2
  • Átlagos szinti terület (tornyonként): 800 m2
  • Parkolók: 395 parkoló

Kérdése van?

Keressen minket!