Új megbízás a CE Land-nál

Új megbízás a CE Land-nál

2015 áprilisa jelentős fordulatokat hozott a CE Land életében. A 3 épületből álló VBRES irodaház portfólió értékesítését követően egy új megbízást nyert el. A CE Land fogja ellátni a K1A Kft. (amely az Erste Group Immorent AG 100%-os tulajdonában van) által fejlesztett Laurus Irodaházak tulajdonosi képviseletét.

A 3 épületből álló irodakomplexum mintegy 14.000 m2-nyi irodaterülettel es 1.000 m2 üzlethelyiséggel rendelkezik. A kiemelkedő műszaki adottságokkal rendelkező A kategóriás irodaház Dél-Pest szívében, a reptéri folyosón, a Határ úti csomópontban helyezkedik el, számtalan forgalmas út és tömegközlekedési eszköz közvetlen környezetében. A rugalmasan osztható irodaterek a legmagasabb minőségi elvárásokat is kielégítik, legyen szó kisebb, akár 100 m2 alatti bérleményekről, vagy akár több ezer négyzetméteres vállalkozások irodaigényéről.

A Laurus Irodaházak fejlesztése során maximális figyelmet fordítottak az energiatakarékos megoldásokra, az energiatudatosságra és a passzív rendszerek alkalmazására. Az épületkomplexum nem csupán modern esztétikai látványelemeivel, hanem környezettudatos megoldásaival is kitűnik az irodapiacon, ezt bizonyítja a megvalósult projekt BREEAM-in-Use Very Good minősítése is.

„Nagy terveink vannak a Laurus irodaház bérbeadását illetően, hiszen az elmúlt években elért sikereinkkel már megmutattuk, hogy a kellően összeszokott, fiatal, professzionális csapatunk meggyőző eredményekre képes. Az elkövetkező hónapokban elsődleges célunk, hogy a valóban kimagasló minőségű épület és annak határozottan jó megközelíthetősége – autóval és több kötött pályás tömegközlekedési eszközzel egyaránt – elnyerje méltó megítélését a piacon, és ennek bizonyítékaként sok új bérlővel töltsük fel a Laurus irodaházakat.” – nyilatkozat Széll Csaba, a CE Land ügyvezető igazgatója.